AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığı, geçmiş dönem yöneticilerini ağırlayarak önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, birlik beraberlik vurgusu öne çıktı.
AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı, ilçedeki siyasi çalışmaları değerlendirmek ve gelecek döneme hazırlanmak amacıyla önceki dönemlerde görev almış ilçe yöneticilerini bir araya getirdi. İlçe teşkilat binasında düzenlenen toplantıda, hem geçmiş dönem faaliyetleri üzerine değerlendirmeler yapıldı hem de önümüzdeki sürece dair görüş ve öneriler ele alındı.
“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİK”
Toplantıda konuşan AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever, partinin en önemli geleneğinin istişare ve birlik içinde hareket etmek olduğunu belirtti. Saygısever, “AK Parti, kurulduğu günden bu yana istişare kültürünü esas alan, ortak akılla yol yürüyen bir davanın adıdır. Geçmişte görev almış, emek vermiş tüm yol arkadaşlarımızla bir araya gelmek bizim için çok kıymetlidir” dedi.
TECRÜBELERDEN FAYDALANARAK YÜKSELTECEĞİZ
Başkan Saygısever, Karacabey’de AK Parti’nin başarısını ve hizmetlerini daha ileri noktalara taşımak için geçmişten gelen tecrübe ve birikimden azami ölçüde yararlanacaklarını ifade etti.
“Hedeflerimize ancak omuz omuza, gönül gönüle vererek ulaşabiliriz. Birlik ve beraberlik içerisinde, Karacabey için çalışmayı sürdüreceğiz” sözleriyle kararlılıklarını vurgulayan Saygısever, tüm parti çalışanları ve gönüllülerine teşekkür etti.
Samimi bir havada geçen toplantı, katılımcıların karşılıklı fikir alışverişinde bulunması ve iyi temennilerin iletilmesinin ardından sona erdi.



