Böyle demokrasi anlayışı olmaz! « Karacabey Takip Gazetesi

SON DAKİKA
<

Böyle demokrasi anlayışı olmaz!

Bu haber 24 Ağustos 2010 - 15:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

MHP İlçe Başkan Yardımcısı Kani Bereket, yaptığı açıklamada, referandumda neden 'hayır' dediklerini açıkladı.


Yazılı bir açıklamada bulunan Bereket, '' AKP her konuda olduğu gibi anayasa değişikliği konusunda da hiç samimi olmadı. Muhalefet tarafından meclise sunulan anayasa ve kanun tekliflerine hep kulak tıkadı. Kanunları sadece  ben yaparım, sizde bunlara evet diyerek destek verirsiniz havalarına büründü . Gerçek demokrasilerde iktidar muhalefetle uzlaşma yollarını arar. Ama sayın başbakanımızın demokrasi anlayışı 1938'li yıllardaki Almanya demokrasi anlayışına çok benziyor. Bunun içinde bütün kurum ve kuruluşları tehdit ediyor. Sadece bu tehdit ve şantaj dolu ifadeler bile 'HAYIR' demek için yeterlidir. '' dedi.


12 Eylül'de 'hayır' demek için bir çok neden olduğunu söyleyerek, bunları maddeler halinde sıralayan Bereket, bu anayasa paketiyle ne kanunun gücünün nede hukukun üstünlüğünün sağlanamayacağını belirterek, aksine bütün gücün Başbakan Erdoğan'da toplanacağını vurguladı.

Adana escortAlanya escortAnadolu yakası escortankara escortAntalya escortAtaköy escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBahçelievler escortBahçeşehir escortBakırköy escortBaşiktaş escortBeylikdüzü escortBodrum escortBursa escortDenizli escortDiyarbakır escortEsenyurt escortEskişehir escortEtiler escortFatih escortGazinatep escortHalkalı escortistanbul escortİzmir escortİzmit escortKadıköy escortKayseri escortKocaeli escortKonya escortKurtköy escortKuşadası escortMalatya escortMaltepe escortMecidiyeköy escortMersin escortNişantaşı escortPendik escortMuratpaşa escortŞirinevler escortŞişli escortTaksim escortÜmraniye escortataşehir escortkartal escort