CHP’DEN ÇİFTE BAYRAM KUTLAMASI! « Karacabey Takip Gazetesi

SON DAKİKA
<

CHP’DEN ÇİFTE BAYRAM KUTLAMASI!

Bu haber 14 Nisan 2024 - 19:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Örgütü, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Ramazan Bayramı’nın 1. gününde bir araya gelerek bayramlaştı. Bursa’da kazanılan seçim zaferiyle birlikte çifte bayramın yaşandığı büyük buluşmada konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Bursa’da kazandığımız zaferi, ilk genel seçimlerde Türkiye’ye taşıyacağız” dedi.

Kültürpark Özgen Çay Bahçesi’nde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma törenine halkın yoğun ilgisi damga vurdu.

Törene CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Hasan Öztürk, Kayıhan Pala, Parti Meclisi Üyesi Canan Taşer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, İlçe Başkanları, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

‘YEREL SEÇİMLERDE TARİH YAZDIK’

Bayramlaşma töreninde kürsüye çıkan ilk isim CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş oldu. Yeşiltaş konuşmasında şunları söyledi: “Uzun bir zaman sonra gözlerimizin içine gururla baktığımız bir bayramlaşma yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Bursa örgütü olarak 31 Mart yerel seçimlerinde tarih yazdık. Tam 47 yıl önce kazandığımız ve 12 Eylül darbesiyle elimizden alınan Bursa’yı tekrar Mustafa Bozbey’le kazandık. 37 yıllık Osmangazi Belediyesi’nin tarihinde ilk kez Erkan Aydın’la kazandık. 47 yıl sonra Mustafakemalpaşa’yı Şükrü Erdem’le, 20 yıl sonra Harmancık’ı Haşim Ali Arıkan’la alıp, Nilüfer’de Şadi Özdemir’le, Gemlik’te Şükrü Deviren’le, Mudanya’da Deniz Dalgıç’la altı oklu şanlı bayrağı dalgalandırmaya devam ettik. Tarihte ilk kez, Bursa’daki sağ siyasetin hegemonyası, böylesine büyük bir yenilgiye uğradı”

“BU ZAFERİN MİMARI SİZLERSİNİZ”

Başkan Yeşiltaş, konuşmasına, “Şunun net olarak bilinmesini isterim ki, il başkanlığına adaylık sürecimizden bu yana, yaptığımız ne varsa tek bir şey içindi. İstedik ki Cumhuriyet Halk Partililer artık sadece haklı olmasın, aynı zamanda mutlu olsun. Bunu gören ve takdir eden, bana her fırsatta yoldaşlığın ne demek olduğunu hissettiren, omuz veren, gece gündüz demeden çalışan, yüreğini ortaya koyan ve inanmaktan vazgeçmeyip, bu başarıyı sağlayan siz yoldaşlarıma, binlerce kez teşekkür ediyorum. İlçelerinde büyük bir mücadele ortaya koyan belediye başkan adaylarım, ilçe başkanlarım, kadın ve gençlik kollarım, belediye meclis üyelerim, milletvekillerim, tüm örgütüm ve Bursa ittifakını yaratan değerli Bursalılar sizleri yürekten kutluyorum. Bu zaferin mimarı sizlersiniz. Sağ olun var olun yoldaşlarım. Sağ olun var olun” şeklinde devam etti.

“CHP, TÜRKİYE GENELİNDE AKP’YE OY VEREN 1.5 MİLYONDAN FAZLA SEÇMENİN OYUNU ALMIŞTIR”

Yeşiltaş, “Bizler, birlik ve beraberlik içinde, inanmış bir şekilde seçime girip, büyük bir zafer kazanmışken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihi başarısını gölgelemek isteyenler, seçimlerdeki yenilgisini, katılım oranının azalmasına bağlamış ve sandığa gitmeyen herkesin AKP’li olduğunu ima ederek izahı güç bir yaklaşım içerisine girmiştir. Ayrıca yaşadıkları ağır mağlubiyeti, emekli yurttaşlarımıza yıkarak, seçim sonuçlarını, toplumun bir kesiminin geçici bir tepkisi olarak yorumlamışlardır. Oysa Cumhuriyet Halk Partisi, katılım oranı azalmasına rağmen, oy sayısını arttırmış ve Türkiye genelinde, daha önce AKP’ye oy veren 1.5 milyondan fazla seçmenin oyunu almıştır. Değişimi yaratan dinamik ise sadece emekliler değil, yoksul bırakılmış halkımızdır. Cumhuriyet Halk Partisi, sadece 10 bin liraya mahkum edilen emeklilerin değil, işçi kentlerinin de oylarını almıştır. Uzun süredir kazanılamayan; Soma, Ermenek, Savaştepe ve Kırkağaç gibi maden bölgelerinde kazanılan belediyeler bunu açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

“ZÜLFİKAR ABİYE SALDIRANLAR ŞUNU İYİ BİLSİNLER Kİ ASLA DOĞRU BİLDİĞİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Başkan Yeşiltaş, “Nilüfer’de yaptıklarıyla, Türkiye’nin belediyecilik tarihine geçmiş Mustafa Bozbey’in hayalleri ve projeleri, Bursa’yı hak ettiği yere ulaştıracaktır. Bursa artık, yatırımların ve icraatların şehri olacaktır. Bursa, kadınların ve çocukların ihtiyaçlarına cevap veren, emeği en yüce değer olarak gören, barışın ve kardeşliğin hüküm sürdüğü, herkesin kendini mutlu ve huzurlu hissettiği bir şehir olacaktır. Emin olun, halkı önceleyen bir yerel siyaseti hep beraber ilmek ilmek öreceğiz. Vereceğimiz bu mücadele karşısında bizlere zorluk çıkarmak isteyenler olacaktır. Daha ilk günden seçim sonuçlarını hazmedemeyip, parti emekçimiz Zülfikar Abi’ye saldıranlar şunu iyi bilsinler ki asla doğru bildiklerimizden vazgeçmeyeceğiz, bu kentte barışı ve huzuru sağlayıp herkesi gülümsetmeye devam edeceğiz ve Bursa’da kazandığımız zaferi, ilk genel seçimlerde Türkiye’ye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTE BAYRAM KUTLUYORUZ”

Yeşiltaş’ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise şunları ifade etti: “Biz aslında çifte bayram kutluyoruz. Hepinizin büyük emeğiyle yaptığımız özverileri çalışmalar sonucunda 31 Mart akşamından sonra bayram havası esiyor. O yüzden çifte bayramı yaşıyoruz. Desteğiniz öyle değerliydi ki, size minnettarlığımı ifade etmekte zorlanıyorum. Bütün bunları sizlerle birlikte başardık. Herkese gösterdik ki, el ele verince, dayanışma olunca, hiç kimseyi ötekileştirmeyince zafere ulaşılıyor. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Dürüstlükle, adaletle yol yürüyeceğimi bilmenizi isterim. Bu kentin artık güzel şeyler yaşamaya ihtiyacı var. Betonun yerine yeşili, rantın yerine halkın önemli olduğunu göstermeye geldik. Bu kentte hiç kimse üşümesin, aç kalmasın, eğitimden mahrum kalmasın istiyoruz. İçinde insan olmayan hiçbir projenin öneminin olmadığını da iyi biliyoruz. Hizmetlerimizi yaparken, hiç kimseyi ayrıştırmayacağımızı da bir kez daha tüm Bursalıların huzurunda ifade etmek istiyorum. Ötekileştirme sözcüğünü reddeden bütün örgütümüz aynı şeyi düşünüyor. Halkımız sadece eşit hizmet istiyor ve bunu da sandıkta gösterdi. Bursalıların dertleriyle dertlenen yönetim anlayışıyla çalışacağız. Herkese eşit hizmet götürerek bu halka beklediğini vereceğiz. Yıllardır Nilüfer’de yapmış olduğumuz hizmetlerle orası konuşuluyorsa bundan sonra da Bursa yönetim anlayışıyla konuşulacak. Tarih ve kültürüyle, sanatıyla, sporuyla, sosyal belediyeciliği ile Bursa’yı geleceğe taşımak için çok çalışacağız. Emeklilerimize sözümüz var. Çiftçimize mazot, gübre sözümüz var. Yapacak çok işimiz var. Heyecanımız da bir o kadar çok. Bursa’yı dünya kentleriyle yarışır hale getireceğiz. Bize düşen şey çok çalışmak. Bilgimiz de var, birikimimiz de var. Sizler yanımızda oldukça her şeyi başaracağımıza inancım tam”

“LÜKSÜMÜZ YOK, ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da konuşmasında, “Bugün şu kapıdan, sel gibi akan dostlar, büyük bir sevinç mutluluk, öbür taraftan hepimize düşen büyük bir sorumluluk var. 22 yıllık bir iktidar bütün kamu kurumlarını almış, baskı yapan, CHP ve muhalefet partilerin kazandığı ilçelerde seçimleri tekrar ettiren, oyları tekrar saydıran bir yapıyla karşı karşıyayız. Ülkenin birçok yerinde CHP’nin kazandığı yerlerde seçime tekrar zorladılar. Bursa Büyükşehir’de ve ilçelerde net bir şekilde tavrını ortaya koydu. Lüksümüz yok, çok çalışacağız. Örgütümüzün bütün üyelerini sahiplenerek, kentimizi sahiplenerek, onların yaptığı gibi yağmalayarak değil üreterek yol yürüyeceğiz. Asıl önemli olan bundan sonraki süreç. Dayanışma ile akılla, STK’lar ile sorunları ve çözümlerini bulacağız. İktidar kamu kaynaklarını kullanarak baskı kurmuştur. Bir kişinin üzerinden tüm ülkeyi yönetmek istemiştir. Bu gerçekleri görerek sel gibi insanların önünden hepimize ve gökyüzüne bir söz düşmektedir. Başarmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

“EKSİKLERİMİZİ ÇOK NET BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYMALIYIZ”

CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala da konuşmasında şunları ifade etti: “Seçimden sonra CHP üyesi olmayan bazı dostlarım bana telefon açtılar. ‘Seçimden sonra nedenini bilmediğim bir gülümseme var ve gülmeye devam ediyorum’ diyorlar. Bunu hep birlikte yarattık. Bu gülümsemede emeği olan İl Başkanımız Nihat Yeşiltaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyoruz. Bursa bu seçimi 5 yıl önce de kazanabilirdi. Biz yüzde 38 oyla Türkiye’de sadece yerelde değil genelde de iktidara yürüyeceksek eksiklerimizi çok net bir şekilde ortaya koymalıyız. Analizleri yaparken hedefleri de çok net bir şekilde ortaya koymalıyız”

“BİZ OLMA BİLİNCİNİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ise şu şekilde konuştu: “Bu başarıda katkısı olan tüm örgütümüze teşekkür ediyorum. İnanarak, ağzında, yüreğinde sevgi olan, birleştiren, ötekileştirmeyen, Türkiye İttifakı, CHP öznesi içerisinde birleştiren herkese teşekkür ediyorum. Bu tarihi yazan sizlersiniz. Bu olumlu tablo bizim için amaca giden yolda bir başlangıç. Bilinmelidir ki yeni dönemde bizler ve ötekiler olmayacak. Bizlere oy vermeyenlerin de kazandığını, Türkiye’nin de kazandığını tüm ülkeye göstereceğiz. Biz olma bilincini, AK Parti’nin yıktığı bu bilinci yeniden inşa edeceğiz. Bu zafer bizim gerçek amacımıza ulaşmamızda bir araçtır. Bu amaca, kutlu yürüyüşümüze, yerelde kazandığımız şehirlerle hep birlikte başlıyoruz”

“HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL KUTLAMALAR YAPACAĞIZ”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ise konuşmasında, “Bize oy veren, vermeyen, bu başarıda herkesin katkısı var. Yola çıkarken söyledik. Bu seçimin kaybedeni yok. ‘Halk ile birlikte yöneteceğiz’ dedik. ‘Şeffaf, hesap verebilir belediyecilik yapacağız’ dedik. Sizlerin değerli katkılarıyla hayata geçireceğiz. Haksızlığa, hukuksuzluğa uğradınız, pes etmediniz, baharların geleceğine inandınız ve kazandınız. Burada bizler sadece sizlerin temsilcileri olduk. Bu sorumluluğun farkındayız. Bundan sonra koltuk yükseldikçe bizler aşağı ineceğiz. Gönlümüz hep sizinle olacak. Biz bunları başarırsak, bana göre 2028’de olmayacak olan o seçim 2026 olarak tahmin ediyorum. O ilk yapılacak genel seçimin öncüleri bizlerin yapacağı güzel hizmetlerdir. İnsanların baskıya uğramış, nefes almaktan adeta usanmış yapısını değiştireceğiz. Çok çalışacağız. Burada her bir adımı da doğru atıp, ilk genel seçimde de bayramlaşmayı nerede yaparız bilemiyorum. Hep birlikte daha güzel kutlamalar yapacağız” diye konuştu.

“AMACIMIZ BURSA’NIN MUTLULUĞUNU ARTIRMAK”

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise, “31 Mart akşamı bambaşka bir şey oldu. Muhteşemdiniz, herkes çok emek verdi ve çalıştı. Sokaklar sadece Nilüfer’de değil, Bursa’da değil tüm Türkiye’de doldu taştı. Türkiye’nin tamamını al bayrağımızın rengine boyayacağız. Nilüfer’de büyük bir başarı elde ettik. Amacımız bütün Bursa’nın mutluluğunu artırmak, 2028’de bu arkadaşları göndermek” dedi.

“GEMLİK KÖRFEZİ’NDEN ‘VİRA BİSMİLLAH TAM YOL İLERİ’ DEDİK”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, “Bütün parti örgütümüze yürekten teşekkür ediyorum. Birlikteliğin ve başarının beraberlikten geldiğini gördük. Gemlik’te geriden başlamıştık fakat umudumuzu asla kaybetmedik. Herkese dokunduk, eleştirildik ve dinledik. Dokunduğunuzda hissedebilirsiniz, bir problemi çözebilirsiniz, yol yürüyebilirsiniz. Bütün ilişkilerin temelinde saygı vardır. Hatalar yapabiliriz, yanlışlar yapabiliriz ama affetmeliyiz, birbirimize destek olmalıyız. Öğrenmek için çaba sarf etmeliyiz, iyi niyeti terk etmemeliyiz. Gemlik’te dolaşmadık sokak bırakmadık. Gemlik Körfezi’nde vira bismillah tam yol ileri dedik” diye konuştu.

“BAMBAŞKA BİR SİYASET YAPTIK”

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç ise konuşmasında, “Bu sizin zaferiniz. Halkımızdan bize bir değişim talebi geldi ve partimiz de bu talebe uyarak bu talebi gerçekleştirdi. Kirli siyasetin içine hiç girmedik, ne yapacağımızı anlattık. Hayal kuruyorsunuz, dediler. Bıkmadan anlatmaya devam ettik. Bambaşka bir siyaset yaptık ve sonucunda en büyük seçim zaferini kazandık” ifadelerini kullandı.

Adana escortAlanya escortAnadolu yakası escortAnkara bayan escortAntalya escortAtaköy escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBahçelievler escortBahçeşehir escortBakırköy escortBaşiktaş escortBeylikdüzü escortBodrum escortBursa escortDenizli escortDiyarbakır escortEsenyurt escortEskişehir escortEtiler escortFatih escortGazinatep escortHalkalı escortistanbul escortİzmir escortİzmit escortKadıköy escortKayseri escortKocaeli escortKonya escortKurtköy escortKuşadası escortMalatya escortMaltepe escortMecidiyeköy escortMersin escortNişantaşı escortPendik escortMuratpaşa escortŞirinevler escortŞişli escortTaksim escortÜmraniye escortataşehir escortkartal escort
Bostancı Escortdeneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren sitelerdeneme bonusu veren sitelermersin escort bayangaziantep escortgaziantep escortpendik escortbostancı escortkadıköy escortescort izmirgrup pornoankara bayan escorthttps://fantazibahis.com/bodrum escortCanlı Casino Siteleriwww.papaitorotisserie.comankara escortbetebetmebbissiteleri порно bahiskordonbetvivaldibetoynabilmercurecasinocashwinbetyaparexbetroutebetepikbahisonwinataşehir escortMarsbahisCasino Togetherwinner casinoastekbetEvolve casinoSeven casinoCbet casinoHyper casinoBob casinoCasino Lucky8üsküdar günlük kiralık dairetipobettrendyol indirim kodudeneme bonususlot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netbetmatikmegaparibetistankara kombi servisimp3 indirbetturkeyholiganbetholiganbetçorlu halı yıkamaelazığ masaj salonuankara psikologkayseri psikologgrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomparibahisdenizli çilingirsultanbeyli çilingircasibomcasibomSEOcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbethttps://kilpatrickspub.com/jetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombycasinobahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetbetkomgaziantep günlük kiralık evsamsun günlük kiralık evmariobetbets10antalya temizlik şirketlerimasaj salonu esenyurtgaziemir çilingirankara temizlik firmalarıbeylikdüzü günlük kiralık evfethiye klima servisiladesbetmarsbahis7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetBeylikdüzü Escortvan halı yıkamaistanbul escort bayanhttps://www.villageofdannemora.com/antalya klima servisisultangazi klima servisimariobetcasibomladesbetportobethttps://www.vinorossosf.com/meritkingimajbettélécharger yonibettélécharger yonibettélécharger yonibettélécharger yonibetyonibet en franceyonibet en franceyonibet en franceparier mobile pmuparier mobile pmucomment jouer lotocomment jouer lotocomment jouer lotomilanobetbetticketinnabetliste cote et match fdjliste cote et match fdjapplication parions sportapplication parions sportpmu parier en lignepmu parier en lignefinalbahisvegasslotvegasslotvegasslotvegasslotvegasslotcasinomhubbetgoodevbahisdevbahisajaxbetajaxbetplinko franceiknowbetmystake jeux du pouletcasino diceportobetportobetportobettulipbetlirabetlirabetpusulabetpusulabetdinamobetbetradarbetradarsohobetmeilleur site casino en ligne francaiscasino en ligne surcasino en ligne surcasino en linecasino serieuxcasino serieuxcasipoletabetetabetw88newcratosavvabetsbetinlordbahisparobetmostbet mobilnora bahisalfabahishermesbetnetxcasinozombie carnivalwonoddbetsatbetwinnerbetandyoualmanbahiscaddebetorisbetbetvolesantosbettingsantosbettingbetlikecasiverabekabetbekabetkordonbetkordonbetsahabetbahsinemostbetbetwinnerpinuppinupalibahis girişfavorislotbetsihirbazitrbethipercasinocasinopercasinoperbahisnowbahisnowbahisnowpinbahiskombobetyapbahsinicasinoslotcasinoslotmaksibetmaksibetmaksibetwild sultan avistortuga casinotortuga casino en lignetortuga casino avistortuga casino bonus sans dépôtmagical spinmagical spin casinocasino joka vipjoka casino en lignemoi casinolucky8 interdit en francelucky8 interdit en franceamon casino inscriptionmadnix inscriptiontortuga casino mon compteazur casino bonusmagical spin 10 eurosmagical spin retraitspace fortuna applicationcasino joka bonus sans dépôtlucky31 retraitrestbet üyelikbetboo üyelikbetboo üyeliksüperbahis üyeliksüperbahis üyelikbetbaba uyeliksüperbetin üyelikbetandreas üyelikbetandreas üyelikwonodd üyelikwonodd üyelikwild sultan retraitwinoui applicationsüpertotobet üyeliksüpertotobet üyelikbetsat üyelikbetsat üyelikbetsat üyelikpinup üyelikbetonred üyelikbetonred üyelikbetonred üyelikbetonred üyelikmaslakcasinobahisbeybahisbeyportbetportbetonwin üyeliksahabet üyeliksahabet üyelik1xbet üyeliktipobet üyeliktipobet üyelikbetivo üyelikromabet üyelikromabet üyelikmiraxcasino bonuszımbabetzımbabetegobetlidyabetkralbetextrabetmarkajbetbetsmovegolegolfavorisenbetnisbetnisromabet üyeliksahabet üyelikmedyabahisbetmüzebetgitbetficabetficabetficamislibetshowbahisshowbahisoleybetoleybetbetcupbetcupbetcupbetosferbetosferbetosferikonbethedefbetmakrobetmakrobetbetvigobetvigoanadolu casinoanadolu casinoneyinemaltcasinolordcasinolordcasinohızlıbahishızlıbahisanadolu casinorealbahisrealbahisprestijbetprestijbetbetpuanbetsilinbetsilinqueenbetqueenbetnisbarbetzmarkrexusbetparmabetholiganbetcasinomilyontumbetnakitbahisbetteyimbahisbeybahisbeycasiverakareasbetsiyahbetsiyahbetaspercasinocasino en ligne francais fiablejeu crashbetmoonparmabetparibahisvevobahisjeux en ligne casinostroybettroybetmadridbetjeux casino gratuit 3 rouleauxredroyalbetredroyalbetbetsambabahisbetabahisbetabiabetbetnanobalkancasinonapolyonbetiskoçbetbetrarbetlondrabetlondra