Karacabey Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi yoğun bir uğraş vererek tamamladığı çalışmaların ardından hayata geçirdiği hizmetlerle vatandaştan tam not aldı. İlçe mahallelerinin büyük bir bölümünde yapılan asfalt çalışmaları vatandaşlarda büyük memnuniyet oluştururken, temizlik işlerinin yoğun ve organize bayram mesaisi ise kötü görüntülerden uzak bir atmosfer yaşattı. Bayram Namazı sonrası mezarlıklara akın eden vatandaşlar, burada ki çalışmalarından ötürü belediyeye teşekkür etti.
Karacabey Belediyesi asfalta son 5 yılın rekorunu bu 1 yıllık süre içerisinde kırarak Karacabey tarihinin en çok asfalt dökülen sezonuna imza atmıştı. Özellikle kenar mahallelerde yılların çamur ve toz sorununu ortadan kaldıran bu çalışma sayesinde huzurlu ve rahat bir bayram geçiren ilçe halkı belediyeye duyarlılığından ötürü memnuniyetini dile getirdi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü de bayram öncesi ve bayramda yoğun mesai harcayan birimlerin başında geldi. Bayram öncesi mezarlıklar başta olmak üzere tüm mahallelerde sıkı ve hummalı bir temizlik gerçekleştirilirken mahallelerdeki atıklar ve görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.
Bayramda özel bir ekiple sıkı bir çalışma yürüten Karacabey Belediyesi Temizlik İşlerinin sadece bayram arifesi ve birinci gününde 242 ton atık topladığı açıkladı. Belediye Başkanı Ali Özkan da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu iki günlük süre içerisinde ayrı bir rekor kırıldığını dile getirdi. Bayram süresi boyunca toplam 470 ton atığın belediye ekiplerince toplanıldığı açıklayan Başkan Özkan, temizlik işleri personeline titiz çalışmasından dolayı da ayrıca teşekkür etti.