Karacabey Belediyesi, önümüzdeki hafta sonu yepyeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. İkinci El Halka Açık Oto Pazarı bundan böyle her Cumartesi Karacabey Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde faaliyet gösterecek.
Belediye Başkanı Ali Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; her Cumartesi günü Kapalı Pazaryeri’nde “Halka açık oto pazarı” gerçekleştirileceğini duyurdu. İlçe esnafının uzun zamandır böyle bir talebi olduğunu belirten Özkan, uygulamayı belli bir süre ücretsiz yaparak yeterli talebe ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Birçok il ve ilçede düzenli olarak yapılan 2. el oto pazarının yoğun talep nedeniyle Karacabey’de de açılacak olması ilçe halkını mutlu etti. İlk Oto Pazarı, bu Cumartesi günü Kapalı Pazaryeri’nde Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yapacağı açılış ile start alacak.



